Dennis Vella er en ung spirende sanger, sangskriver og producer. Hans musik har mange lag af humør. Han berører eksistentialistiske spørgsmål som usikkerhed, angst, valg og identitet. Hans sjælsomme, beroligende stemme gør helheden i Dennis’ musik beroligende og autentisk. Vella frigav sin første EP Blue den 25. august. Han optog sin første musikvideo i sommeren 2017 i omgivelserne omkring Haderslev i DK. Den blev udgivet samme år d. 16. oktober og udsendt eksklusivt på TVAarhus i rotation hele ugen forinden.

Vella har spillet på adskillelige spillesteder i Aarhus,  Hamburg og Italien og har modnet den unge sangskriver endnu mere. Efter promoveringen af Blue startede Vella med at skrive en ny bunke sange. Igennem 2018 Dennis skrev nyt materiale, hvor han indspillede og producerede dem i sit eget hjemmestudie. Vella bad gæstemusikanter om at spille og synge på sangene. Sangene blev udgivet i 2019 og 2020 bliver endnu et år i musikkens navn, rejsen går videre og udfolder sig yderligere. Der er ingen slutdato og du er velkommen på denne interessante rejse.

Anja er 29 år og uddannet pædagog. Til dagligt bor hun sammen med sin kæreste og datter på 2. I 2019 blev hun en del af Jyske Talenter, men før det var hun forsanger i et lokalt Skive band. Her spændte repertoiret helt fra gammel dansktop, til god oldschool rock og sågar helt til tyske schlager hits. Hun har desuden stået på scenen til mange forskellige arrangementer. Man har bl.a. kunne finde hende til både halballer, julefrokoster, firmafester m.m, men også i kirken til bryllupper eller på gågaden til velgørenhed. Derfor spænder både hendes smag og kunnen virkelig bredt. Hun foretrækker dog at synge numre med gang i, fremfor ballader – der må gerne være fest, når hun er på.

Vigga er en følsom pige med en drøm om musik. Hendes forhold til musik har altid været der det er hendes passion. Hun har udgivet 3 sange og hendes drømme i forhold til musik, er at spille jobs og udgive mere musik.

Lauritz Boe er 20 år gammel og performer under samme navn, som sanger og sangskriver. Han har erfaring med at synge på både dansk og engelsk, og har spillet live musik lige siden 2012 rundt omkring i Danmark. Han søger hele tiden at blive bedre til at performe, synge og skrive sange.

Han spiller pop og singer songwriter når han står alene på scenen, med alt fra glade op tempo sange til melankolske sange. Han har erfaring med Bands af forskellige genre, og har udgivet både singler og EP.

Daniel Lindstrøm er en musiker, som skriver tekster fra hjertet, med musik for en hver smag. Musikken har altid været en del af livet, og kunne ikke leve uden den. Numrene er skrevet fra hjertet, og om det der sker i verden. Han har spillet til flere byfester, og til ungdomsringens musikfestival. Drømmen er at blive et navn som folk snakker om, og at blive spillet i radioen.

TEST